Magnetbehandling til extrusion af tænder

Magnetbehandling: Hvad er det nu for noget? I al sin enkelthed går det ud på at extrudere  en tand ved hjælp af magneter.

 

Det glæder mig, hver gang jeg kan undgå at fjerne en tand der f.eks. er fraktureret ved collum og derved undgå implantat, brobehandling, svind af processus alveolaris m.m. Og det glæder i den grad også mine patienter.

 

Ville det ikke være smart, hvis din patient kunne undgå extrusion med en større OR-behandling, og du i stedet kunne lave behandlingen gemt i en provisorisk løsning?

 

Prøv at gå dine journaler igennem, for måske du har en case liggende, hvor magnetbehandling kunne være en oplagt mulighed.

 

Vil du også gerne kunne gemme og nemt genfinde dine behandlinger, synes jeg du skal se hvad JournalAdOn kan gøre for dig.

KLIK HER

 

 

Klik her for at se en video med en kort introduktion til princippet i “magnetbehandling”.

Klik her hvis du vil hente en PDF med et par behandlingseksempler.

Parylene behandlede magneter

Fakta om magneterne

De magneter, der bruges til selve magnetbehandling er 3 mm i diameter og 2 mm tykke.

 

Magneterne har fået en Parylene-behandling. Det er en særlig behandling, der påfører magneterne et ultratyndt biokompatibelt, syreresistent lag, der tåler det orale miljø.

 

Jeg sælger magneterne i poser med 12 stk., hvilket svarer til, hvad man normalt bruger til 3 behandlinger.

 

Hvis du har en case, hvor en magnetbehandling kunne være en mulighed, og du har nogle spørgsmål i den forbindelse, er du meget velkommen til kontakte mig.

 

Klik på linket nedenfor, hvis jeg skal sende dig et par poser.